Help stichting TIM met uw stem

Dit jaar is 123 inkt verkozen tot Beste Webwinkel van Nederland. Na 8 jaar prijzen winnen waren zij echter volledig de kluts kwijt en wisten niet meer hoe dit te vieren. Daarom heeft en onlangs de hulp ingeschakeld van al hun klanten en gevraagd een passende actie te bedenken. Dat heeft goed uitgepakt! Zij kregen een overweldigend aantal reacties (ruim 3.000).

Wat is het geworden? 
De overgrote meerderheid van de ideeën die zij hebben ontvangen gaat over het doneren aan goede doelen. Ook zij vinden dit, met de kerst voor de deur, een mooie gedachte en hebben besloten een bedrag van €100.000,- aan goede doelen te schenken.

Waarom zo veel? 
Een uitgebreide 'bedanktcampagne' met megagrote advertenties in de landelijke dagbladen kost al snel €100.000,-. Die doen zij nu dus niet ...

Aan wie? 
Er zijn 243 goede doelen bij 123inkt geregistreerd. Deze zijn aangemeld door hun klanten en via ons cartridge-recyclingprogramma (er is al meer dan €30.000,- gedoneerd in de afgelopen jaren). Om hieruit niet één goed doel te kiezen, hebben zij besloten de €100.000,- d.m.v. stemmen te laten verdelen onderal deze goede doelen.

Uw stem uitbrengen kan via onderstaande link en stem op TIM SCHIJNDEL

http://www.123inkt.nl/goededoelen


« Naar overzicht