Rotary Veghel cheque voor TIM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rotary Veghel heeft, vandaag dinsdag 26 januari 2016, op de locatie van stichting TIM Schijndel  een prachtige cheque van € 4000,00  overhandigd aan  initiatiefneemster van stichting TIM Astrid Meulenbroek en het bestuur TIM. Het is een ondersteuning van Rotary Veghel voor de doelstelling en de realisatie van de doelstellingen van stichting TIM. Bij deze uitreiking was ook mevrouw Ingrid Zwets, regiomanager van het NSGK aanwezig. Want ook het NSGK heeft een belangrijke rol in combinatie met Rotary's en de ontwikkeling van dergelijke initiatieven als stichting TIM. Het NSGK zet voor dergelijke initiatieven van Rotary's de zgn.verdubbelaar in zodat het bedrag voor stichting TIM verhoogd werd tot € 8000,00.

Doelstelling stichting TIM
Stichting TIM Schijndel is een stichting die kleinschalig ontwikkelingsgerichte stimulering en begeleiding biedt aan (tijdelijk) niet-leerplichtige kinderen met een beperking. Door gespecialiseerde 1 op 1-begeleiding en het zorgvuldig creëren van de juiste omgeving, wordt ieder kind gestimuleerd zich optimaal te ontwikkelen. Binnen ons concept staan terugkerende contacten tussen kinderen met en zonder een beperking centraal: “Kinderen leren van kinderen”. Een doel dat we realiseren door ons te vestigen binnen Educatief Basiscentrum Icarus in Schijndel. Stichting TIM Schijndel brengt kinderen met een beperking daardoor weer midden in de maatschappij! 

Contact
Via plaatselijk Rotarian Cleem Leyten kwam het bestuur van Rotary Veghel in contact met het bestuur van stichting TIM en tijdens de wekelijkse ledenbijeenkomst in Veghel koos het bestuur van Rotary Veghel ervoor om eind vorig jaar een “champagneverkoop”actie voor het Goede Doel stichting TIM te willen houden. Het werd een geweldig resultaat!! De overhandiging van de waardevolle cheque werd gedaan door de voorzitter Rotary Veghel de heer Kees van Delft in bijzijn van Rotarian mevrouw Thea van Hout [ sponsoring [ en de heer Cleem Leyten.

Op de foto: van links naar rechts: mevrouw van Hout, de heer Kees van Delft, TIM bestuurslid Wim Vermeulen, voorzitter stichting TIM Astrid Meulenbroek, de heer Cleem Leyten, mevrouw Ingrid Zwets met dochter [ NSGK] en bestuurslid Patrice van Geffen.   
 


« Naar overzicht